Mo Tiles

monique-de-meyere-mo-tiles-logo2

Nu tijdelijk 10% korting

bij bestelling van 4 of meer Mo Tiles

Oer-Nederlands

Beschilderde tegels zijn een oer-Nederlands product waarvoor wij Nederlanders al
eeuwenlang beroemd zijn. Ze verliezen nooit hun charme en nut in huis. Mo Tiles zijn rustieke tegels met heldere en kleurrijke afbeeldingen van geschilderde vissen, schaaldieren, groenten, grachtenhuizen, iconische gebouwen. Een gevarieerde collectie kunstwerkjes om op te hangen of neer te zetten.

Per design zijn er verschillende maten beschikbaar. Je kunt ze eenvoudig online hier bestellen.

Een tegel of een tableau

Iedere tegel kun je als een afzonderlijk schilderij neerzetten, aan de muur hangen of als onderzetter gebruiken. Je kunt ook bij langwerpige composities kiezen voor een zogenaamd mini tableau, waarbij de afbeelding op 2 tegels wordt bedrukt. 

Als je een afbeelding op meer dan twee tegels wilt hebben, of een tegel wilt van een onderwerp dat (nog) niet tot de collectie behoort, of, wat ook leuk is, meerdere Mo Tiles op een betegelde wand: neem gerust contact op. 

Schildersezeltje, lijst of kurksticker

Je kunt bij de tegel ook een standaard krijgen: een mini schildersezel zodat je de tegels kan neerzetten waar je wilt. Of een lijst als je de tegel liever ophangt. De lijsten worden gemaakt door Cre8 in Amsterdam: een creatieve werkplaats waar jongeren na een lastige periode weer aan de slag kunnen gaan. Met het kopen van een tegel met een lijst worden zij gesteund. Ook kan de tegel gebruikt worden als onderzetter. Hiervoor kun je een kurksticker aanschaffen zodat de tegel geen krassen veroorzaakt.

Blauwe makreel in lijstje

Duurzaamheid

De ontwerpen worden op glas geschilderd in Nederland op tegels gedrukt. Veel ontwerpen worden na gebruik, weer weggeveegd, zodat het glas gebruikt kan worden voor een nieuw ontwerp.

We vinden het natuurlijk super als je een of meerdere Mo Tiles koopt. Als je in de buurt woont kun je je bestelling ook bij ons in Amsterdam ophalen. Daarnaast staan we ook op markten en fairs waar de tegels gekocht kunnen worden en bestellingen opgehaald kunnen worden.

Mo Tiles bestellen

Over ons

Mo Tiles is in 2023 opgericht door Monique de Meyere voor de verkoop van de door haarzelf ontworpen tegels. De ontwerpen worden in olieverf op een glasplaat geschilderd. Nadat de afbeelding is gescand wordt die gedrukt op ambachtelijk gebakken tegels. Het design op glas geeft de afbeelding helderheid en laat de kleuren op de tegels goed uitkomen. De doelstelling is om onze klanten blij te kunnen maken met een klein kunstwerk in huis! Tevens kunnen we ervoor zorgen dat Mo Tiles afgewisseld worden met blanco tegels als de klant ervoor kiest om ze als muurtegels te gebruiken.

Contact

Mo Tiles
Monique de Meyere
Adres: Churchill-laan 82 HS
1078 EL Amsterdam (NL)
Email: info@mo-tiles.nl
Tel. Nr.: 06 10 48 89 39

Instagram: Mo_Tiles_Shop

KvK nr 71688374
BTW nummer 124985166B02.

0
nl_NLDutch